2022-01-31 15:12:37• hírek • Bede Emőke

Előzetesbe került az autót kifosztó tolvaj

Január 28-án egy 57 éves, szatmári nő arról értesítette a megyeszékhely rendőreit, hogy nem sokkal korábban ismeretlen tettesek kihasználták a nyitva felejtett autó kínálta lehetőéget, és elloptak a kocsiból két táskát, melyekben a személyes iratok mellett pénz, bankkártyák és egy mobiltelefon is volt, ezzel kb. 9.000 lejes kárt okozva.


A rendőrség nyomozásának köszönhetően rövid időn belül sikerült az elkövető nyomára bukkanni. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 51 éves, szatmári férfinál megtalálták a teljes pénzösszeget, melyet a mobiltelefonnal együtt visszajuttattak a jogos tulajdonosnak.


A szóban forgó személy ellen minősített lopás címszóval büntetőeljárást kezdeményeztek, melynek részeként a férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.


Csempészettel gyanúsított férfit fogtak


Január 28-án a gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztály rendőrei az avasfelsőfalui határrendészettel közösen folytatott akció során Avasújváros és Kőszegremete között félreállítottak egy személyautót, melyet egy 61 éves, Szatmár megyei férfi vezetett. A kocsit átkutatva a hatóságiak 242 műanyag tárolóban 495,5 liternyi színtelen alkoholra bukkantak. Mivel a férfi semmiféle dokumentummal nem tudott szolgálni a szállítmány eredetét illetően, ezért a rendőrség a teljes mennyiséget elkobozta, az ügyben pedig büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: